Chevrolet Aveo 5-deurs

Klaar voor plezier in het leven. Wanneer het gaat om stadsauto’s met 5 deuren is de Aveo moeilijk te negeren: een fraaie vormgeving, sportieve rijeigenschappen, uitgebreide veiligheidsvoorzieningen, laag brandstofverbruik en veelzijdigheid - en de Euro NCAP 2011 veiligste in zijn categorie (supermini). U krijgt veel wagen voor uw geld omdat het een compacte wagen is die geen compromissen sluit.

Chevrolet Aveo 4-deurs

Grijp de kansen in het leven. De Aveo 4-deurs wordt geleverd met de uitstekende kwaliteiten die u van een Chevrolet verwacht: strak, stijlvol uiterlijk, sportieve rijeigenschappen, zuinig in verbruik, veelzijdig - en Euro NCAP 2011 veiligste wagen in zijn categorie (supermini). U krijgt veel wagen voor uw geld omdat het een compacte wagen is die geen compromissen sluit.

Chevrolet Captiva

Krachtiger. Praktischer. Doelgerichter. Welkom bij de Chevrolet Captiva : een doelgerichte SUV met de uitstraling die u zoekt en de veelzijdigheid die u vraagt. Voortbouwend op het succes van het vorige model, hebben we de Captiva op elk gebied uitgebreid en zo een voertuig voor elke gelegenheid gecreëerd, dat bijdraagt aan een sportieve levensstijl, maar ook bij het uitvoeren van dagelijkse gezinstaken.

Chevrolet Cruze 5-deurs

Ontdek de sportieve Cruze 5-deurs die mogelijkheden schept. De Cruze 5-deurs is de hatchback-versie van de veelgeprezen Cruze 4-deurs. Net als zijn 4-deurs tegenhanger is de Cruze 5-deurs prachtig vormgegeven: een mix van design en functionaliteit die zowel binnen als buiten zichtbaar en voelbaar is. En ook voor dynamiek ontworpen.

Chevrolet Cruze 4-deurs

Een prachtig ontworpen berline die de regels herschrijft. Stel u even voor dat u dit alles in een auto hebt: prachtige styling zowel aan de binnenkant als langs buiten, een fantastisch rijgedrag, economische motoren, een NCAP-5-sterren veiligheidskwalificatie en een zeer hoge kwaliteitsafwerking. Ontdek waarom de Cruze de best verkopende compacte berline is in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken en Zwitserland.

Chevrolet Cruze Stationwagon

Stijl, ruimte en prestaties voor uw gezin. Op zoek naar een auto met stijl die u mooi vindt en waar anderen u om benijden? Met ruimte voor passagiers en laadruimte die uw actief gezin nodig heeft? Plus een keuze aan benzine- en dieselmotoren met uitstekende prestaties, geavanceerde technologieën en veiligheid om uw rijervaring te verbeteren? Geniet van dit alles en nog veel meer met de splinternieuwe Cruze Station Wagon.

Chevrolet Malibu

Een indrukwekkende berline met veel uitstraling. Malibu is al sinds 1964 een vaste waarde op Amerikaanse wegen. Door de jaren heen heeft deze gezinsberline talloze onderscheidingen gewonnen, meer dan 40 sinds 2008. En nu is hij ook te koop in België. De nieuwe Malibu werd ontworpen om u de auto te bieden die u verdient: geweldig om mee te rijden, enorm comfortabel en bijzonder goed uitgerust.

Chevrolet Orlando

De flexibiliteit van 7 zitplaatsen gecombineerd met modern design. De Chevrolet Orlando: een stoer ontwerp voor een gezinswagen die net zo veelzijdig is aan de binnenkant als mooi aan de buitenkant. Het ene moment vervoert hij zeven personen in alle comfort, een ogenblik later zijn alle zetels platgelegd en zit hij vol meubels. Met zijn vele verschillende combinaties van zitplaatsen is de Orlando een buitengewoon aanpasbaar voertuig.

Chevrolet Spark

Een 5-deurs stadswagen met een expressieve design. De Chevrolet Spark combineert een expressief uiterlijk met funky kleurtjes en een goed uitgerust interieur met veel slim bedachte voorzieningen. De Spark is compact aan de buitenkant, maar heeft een ruim interieur waarin 5 volwassenen plaats kunnen nemen. Door zijn hoge fabricagekwaliteit en slimme ontwerpdetails is de Spark één van de veiligste, uiterst comfortabele en praktische 5-deurs wagens in zijn categorie.

Contact Gegevens

Leopold II-laan 49a
8000 Brugge
Tel: 050/33.23.86
Fax: 050/34.66.81
E-mail: info@garagevermeulen.be